Code Master :: Thinkfun

Met Code Master leer je programmeren 

Beschrijving:

Code Master is een logisch programmeerspel. Je moet er echt even voor gaan zitten om alles goed te begrijpen. Maar dan is het een erg uitdagend spel.

Lees rustig alle instructies en het spelverloop en je leert de principes van het programmeren, instructies simuleren en het resultaat visualiseren.

Het spel bestaat uit spelstukken die je op een kaart moet zetten, de Avatar, het Portaal en kristallen.

Het gaat er om dat je op een planningrol aangeeft hoe de Avatar bij het portaal komt. Per level krijg je de startopstelling aangereikt. De bedoeling is dat je het programma schrijft waarmee de Avatar het Portaal bereikt. Op de planningrol staat een aantal vlakken, die je allemaal moet gebruiken. Onderweg kun je kristallen tegenkomen, die je mee moet nemen. Ook zijn er conditiestukken, die het schrijven van het programma moeilijker maken.

Als je level voor level het spel doorloopt leer je steeds meer over het principe van programmeren. Heb je een planningrol klaar, dan kun je iemand anders vragen om het te controleren. Er is ook een controlekaart zodat je jezelf kunt controleren.

Het spel kent totaal 60 levels of uitdagingen, voor urenlang spelplezier.

Inhoud: 1 Avatar, 6 kristallen, een portaal, 10 spelkaarten met de startopstellingen, 12 planningrollen, 12 actiestukken en 8 conditiestukken.

Aantal spelers: 1 – 2

Leeftijd: 8+

Speelduur: 20 min

Verkrijgbaar bijPientere Puzzels & Spellen

Uitgever:  Thinkfun

Dit bericht is geplaatst in Thinkfun met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *