Squirrels Go Nuts :: SmartGames

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving:

Een super SmartGame met een extra dimensie. Bij dit spel is het de bedoeling om de eekhoorns zo op het bord heen en weer te schuiven dat de noten die ze bij zich hebben allemaal in een opening vallen. Het is dus een soort schuifpuzzel, met een extra moeilijkheid erbij. Net als bij de andere SmartGames zit er een boekje met startopstellingen bij. Naast de eekhoorns, die een noot bij zich hebben, zijn er ook opstellingen met een rode bloem. Die bloem ligt vast in het bord en mag dus niet verplaatst worden tijdens het spel. De bloem bedekt altijd een opening waar een noot in kan vallen. Verder past er maar 1 noot in een opening. De puzzelstukjes mogen alleen horizontaal en verticaal in de groeven heen en weer geschoven worden.
Goed nadenken dus voor je een eekhoorn verschuift. Voor je het weet heeft hij zijn noot laten vallen, maar was dat niet de bedoeling.
Wil je een stap terug of kom je er niet uit en wil je opnieuw beginnen, dan kun je het spelbord optillen en de noten er onder vandaan halen.

Het spel is natuurlijk voorzien van oplossingen, achterin het boekje met start opstellingen.

Inhoud: 1 spelbord, 4 eekhoorns, 1 bloem, 5 noten(1 reserve), boekje met startopstellingen.

Aantal spelers: 1

Leeftijd: 6+

Speelduur: > 5  min

Verkrijgbaar bijPientere Puzzels & Spellen

Uitgever:  SmartGames

Dit bericht is geplaatst in SmartGames met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *